Agrupació Atlètica Catalunya

A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa

Ir abajo

A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa Empty A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa

Missatge  rp Dv Jun 26, 2009 8:34 am

Conjuntament, això està bé, tindrem, aquest dissabte, els Campionats de Catalunya júnior i promesa en jornada de matí i tarda.

També es celebren els Campionats de relleus: 4x100 en el cas dels Promesa i 4x100 i 4x400 per als Júniors.

Esperem que estiguin animats i s'aconsegueixin bones marques; a Vic tindrem el futur immediat de l'atletisme català. Podeu veure els participants i els horaris a la web de la FCA.

rp
Master
Master

Nombre de missatges : 487
Data d'inscripció : 27/05/2008

Tornar a dalt Ir abajo

A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa Empty final directe a moltes proves

Missatge  rp Ds Jun 27, 2009 1:10 am

Estem apanyats amb aquesta pobresa; s'han eliminat un gran nombre de proves en el Campionat del dissabte:

Master

A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa Empty resultats júniors

Missatge  rp Dg Jun 28, 2009 7:20 pm

Algunes proves no es van celebrar per manca de participants, en altres només un-a atleta o dues i en algun cas tots-es les participants ja tenien medalla des de la sortida.
Sort que es van fer els dos Campionats, júnior i promesa, junts i també sort que hi havien bastants atletes fora de concurs, de manera que a vegades el campió arribava en quart o cinqué lloc i a molta distància del guanyador. Tot això es mereix un anàlisi profund però dubtem que aquesta federació ho faci i seguirem amb el "cortar i pegar".

Alguna cosa fresca sí que hi va haver, en general i des del punt de vista Agrupa. Ens quedem amb el sotscampionat de la Vero en 400ml, ahir ens va sorprendre possitivament, va fer la volta en 58.69.
La Irene segueix superant de manera constant els 50m, va fer 52,08m quedant campiona de martell. Lidia va fer segona llançant 47,59m.
Tània, campiona de salt d'altura, sobrepassant el llistó a 1,72m. Tània es va avorrir mitja tarda veient com començaven a 1,33m!!!!!!
Marc Bertran també va ser campió en salt d'altura en 1,98m i Alba Alemany va superar a totes en el 5000ml fent 20.33.63.
Mireia va quedar sotscampiona en perxa saltant 3,50m i encara li va sobrar temps per fer la final de 100ml.
Raquel Pleguezuelos va quedar 2a en javelina (mateixes protagonistes que l'any passat en juvenils) aguantant la seva lesió i tirant 40,09m.
Francisco Yuste va quedar segon en 10km marxa en 47.37.01 i J. Arturo Giron, 3er en 400mt en 55.96.
El relleu 4x400 el va guanyar clarament l'Agrupa (per cert el jutge que col.locava els rellevistes no en tenia ni idea). Zaka-Marc Ferrer-B Roca-E Sales van fer 3.36.16.

I finalment volem felicitar explicítament a Núria Andrés, atleta Agrupa que competeix a la UGEB, per haver quedat en tercer lloc a la prova de 800ml 2.30.14. No és una gran marca ni molt menys però la medalla de bronze premia un treball constant de formigueta, de día a día però sempre amb un sonriure i amb la mà extesa a tothom.

rp
Master
Master

A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa Empty resultats Promesa

Missatge  rp Dg Jun 28, 2009 11:31 pm

Molta calor a Vic i un fort aire que ha frenat les marques a les curses de velocitat i ha anul.lat les marques en llargada, triple, etc.

Edgar Pérez ha estat 3er en 100ml (v: -3,7) 11.13
També ha quedat 2º en 200ml (v:-5,2) 22.50
Daniel P Garcia ha quedat 5è 23.44
Llorenç Sales campió en el 1500ml 4.04.99
A 5000ml els tres primers eren fora de concurs. Ilias ha guanyat la cursa amb gran domini però sense pujar al pòdium 14.53.93. El campió de Catalunya ha marcat 16.43.04.
Ivan Benítez ha estat 2on en 110mt 15.98
Mohamed Jebari ha quedat campió en els 3000m obst 9.20.98
Francesc Bonjoch 4art en salt d'altura 1,80m
Alvaro Ratia 3er en perxa 4,40m
Marc Coma 2on en triple 14,18m
Victor Domínguez 3er en pes 12.45m
Jaume campió en disc 51,08m i Victor 3er en 42,72m. Victor tambñe ha quedat 4art en martell 38,76.
El 4x100 ha quedat sotscampió Edgar.Ivan-A.Arnau-Daniel P. 44.27

En dones hem tingut una polifacètica Tamara fent moltes proves: Ha guanyat els 100mt 14.70 (v:-1,3), Campiona, també, en salt de llargada 5,94m però v:+4,8. Sotscampiona en pes 10,02m i encara va formar part del 4x100.

Sara Rius ha quedat 4a en 100ml 12.88; 5a Marian 12,93 que va quedar sotscampiona en 100mt 14.87.
Sara va quedar 3a en el 200ml 27.25
En 5000m.marxa Raquel ha estat la campiona 23.30.35 i a la vegada ha guanyat amb aquesta marca el Memorial José Mª Vilà. Raquel està en un bon nivell.
Patri Ventura ha estat segona de la prova de marxa.
Cristina López ha estat sotscampiona de disc llançant 30,18m
Campiones en el 4x100 50.51. Amb Marian-Sara-Tamara-Soraya

rp
Master
Master

A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa Empty Re: A Vic tindrem els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa