Copa de clubs Aire Lliure

3 participantes

Copa de clubs Aire Lliure Empty Copa de clubs Aire Lliure

Missatge  viriga Dl Jul 13, 2009 6:15 pm

Ens hem tornat a clasificar per la copa de clubs. Aquest any es disputara a Mataró(segons la circular de la RRRfea)el dimarts després de l'absolut.
Crec que es una bona manera de acabar la tamporada.

Missatge  ricard Dt Jul 14, 2009 2:38 am

De fet l'equip femení ha estat classificat per a la final de la Copa des de la seva fundació; només l'any passat no vàrem presentar l'estat de marques degut a l'increment de costos que va representar anar al Campionat d'España a Tenerife i pretendre que dos dies després portéssim l'equip a Alacant.

No obstant està clar que molts Clubs eviten aquesta competició perquè les peticions han estat minses i en homes inclús entra un Club de 1a Divisió, o sigui que la Copa s'ha convertit en un compromís que es solventa d'aquella manera.

La Copa s'hauria de fer abans dels Campionats d'España absoluts, a principis de juliol, i a bon segur que tindria més acceptació.

La RFEA també s'ha apuntat al "corte y pego".

Missatge  ricard Dt Jul 21, 2009 1:29 pm

Avui es comunicarà l'equip femení convocat per a la Final de Copa a celebrar el dia 04 d'agost a Mataró.
La jornada començarà a les 18.00h amb el martell i altura masculines i la Perxa fem. on tindrem el debut de Clara Amat, deixant una miqueta de descans a les dues titulars de l'equip absolut que, entre encontres internacionals i Campionats, estan una miqueta saturades. Clara, encara a la categoria cadet, tindrà una bona oportunitat de mostrar la seva valúa i d'intentar aconseguir marca personal.
L'equip tindrà les baixes d'Esme i Sandra Alava que estaran de viatge però presentarà un equip "clàssic" amb poques sorpreses donat que totes les components de l'equip A han estat prepararant, fins el darrer dia, aquesta competició. En aquest aspecte cal valorar molt possitivament el compromís de les dones de l'equip, tot un exemple per a les joves.

Les atletes poden fer una prova i un relleu, excepte cadets i juvenils.

ricard
Master
Master

Copa de clubs Aire Lliure Empty ordre de participació

Missatge  rp Dt Ago 04, 2009 1:31 am

L'equip femení participarà amb el dorsal 7.
Les proves comencen a les 6 de la tarda i acabaran a les 23.40h amb el relleu 4x400

Missatge  rp Dc Ago 05, 2009 2:15 pm

Sense treure cap valor a les actuacions de les fèmines Agrupa, la realitat és la que és i nosaltres som la cua del grup de millors equips estatals.

La classificació ens va portar a la setena posició, la mateixa que teníem per estat de marques; a una atleta per prova aquesta és la nostra posició, a dues atletes vàrem quedar en quart lloc. En general no està gens malament.

Algunes absències importants i alguna baixa forma de final de temporada han ajudat a la poca puntuació però tampoc, en cas contrari, s'hagués millorat massa la classificació. La diferència entre les dues millors atletes nostres, en molts casos, és poca.

En curses llises no estem per llançar coets i les marques van estar justetes, les curses tàctiques del mig fons tampoc van ajudar.
Sara Rius 12.96 en 100ml v:-0,8m/s, 7a posició
Judit Costa 27.47 en 200ml v:-1.8m/s, lluny de les seves millors marques, 8a posició.
Marina Petkova 58.90 en 400ml, 7a posició. Darrerament ha competit molt i necessita vacances, ja!
Marina Manjon 2.20.19 en 800ml, 8a posició. Ha trencat la ratxa de marques personals i del seu final de temporada extraordinari. Encara no sap córrer curses tàctiques.
Emma Almagro 4.43.14 en 1500ml, 7a posició. No acaba d'agafar el punt al milqui.
Eli Ruz 10.56 en el 3000ml, 8a posició
Fanny 14.05 en 100mt vent 0, segona posició. Va ser la millor de l'equip, per fí ha acabat una temporada a ple rendiment.
Marian 1.07.04 en 400mt, va ser una de les sacrificades de l'equip fent una prova que no era la seva després d'haver fet marca personal a la semifinal de 100mt en els Campionats d'España. Va quedar 6a competint amb moltes ganes malgrat les poques ganes que tenia en fer 400mt.
Alba Alemany va quedar 7a en els 3000m obst. Ha d'intentar més coses perquè qualitat en té.
Raquel 23.13.71 en 5000mm, és una gran atleta, la més internacional de l'Agrupa; va quedar 3a.
Tamara 5,33m en salt de llargada. Lluny de la seva millor condició, ha estat un parell de setmanes amb problemes físics.
Sara Cantó 10,06m en triple 8a posició. Va saltar amb problemes i només va fer un salt.
Tània, 1,68m en salt d'altura, 3a posició. Ha perdut la xispa i les vacances seran benvingudes.
Clara Amat, 3,20m en perxa 4a posició. Encara en categoria cadet, es va incloure a l'equip per intentar fer el récord d'España. Al mes de setembre i octubre tindrà dues bones oportunitats.
Lídia Gómez 8,20m en pes, 8a posició. La campiona d'España júnior de martell va competir en una prova que no era la seva.
Bàrbara Pintado 6a en disc 36.35m.
Núria Ferrer 47,55m en javelina, 4a. Les marques es resisteixen a la nostra capitana.
Belén, 52,14m en martell, 3a posició. Belén és un valor segur.
Bons relleus, en el 4x100 Mireia Larriba, Sara Rius, Marian i Fanny van quedar 4es. fent 48.09. Bones entregues i gran cursa. En el 4x400 es va arribar en 6a posició 3.57.64 amb Emma, Natàlia, Irene que va fer una posta espectacular i Marina Petkova.

València Terra i Mar, guanyadora de totes les edicions de la Copa, i l'Agrupa en 7a posició per davant de l'Scania Navarra que va quedar en 8è lloc.

Volem felicitar a totes les atletes femenines pel gran nivell de complicitat que tenen amb l'equip.