Campionats d'España absoluts

3 participantes

Campionats d'España absoluts Empty Campionats d'España absoluts

Missatge  rp Ds Ago 01, 2009 1:56 pm

Ja han començat els Campionats d'España a l'Estadi Olimpic de Montjuic. D'entrada s'han suspès les eliminatòries de 100ml fem i 200ml masc. i fem.

l'AGRUPA té una bona representació en homes i dones amb dos o tres atletes amb possibilitats de pujar al pòdium; també participa en el dos relleus femenins 4x100 i 4x400.

Com a dada curiosa Mireia Larriba és l'atleta més jove de les participants. És l'única atleta del 95 i participa en el 4x100.

Esme i Núria són les dues atletes amb més campionats disputats amb els colors de l'Agrupa.

Missatge  rp Dg Ago 02, 2009 10:20 am

Núria Ferrer ha estat 3a (2a en el campionat) en el llançament de la javelina amb una marca de 48,57m. Era una de les nostres esperances de medalla i la nostra capitana l'ha aconseguit. Núria ha tingut una temporada dificil on les marques no han acabat de sortir malgrat els entrenaments i la feina desenvolupada; aquesta aparició al pòdium l'haurà compensat una miqueta, encara que ella busca superar les marques fetes. Tilea Modovan que ha quedat 2a era atleta convidada per la qual cosa Núria aconsegueix la medalla d'argent.

Un altre atleta del que esperem molt és Edgar Pérez que es va classificar per a la final del 200ml fent una marca de 21.71.

Una altra atleta a destacar va fer Fanny que es va classificar per a la final de 100ml fent marca, 12.06 amb un vent de -0,9m/seg; a la final va fer 12.10 amb vent de -1,7m/seg.

En situació de finalistes vàrem tenir, també, a Raquel González que després de dues setmanes lesionada va quedar 6a en els 10km marxa fent 48.54.77.
Tània Orlowswky va quedar 7a en salt d'altura 1,68m.
Mirea Bonjoch 7a en salt amb perxa saltant 3,80m. Raquel Cosme a la mateixa especialitat va saltar 3,60m.

Tamara del Río va en 9è lloc de la combinada. Ha fet 15.03-1,55-10,33-26.87.
Sandra Alava va fer 57,76 a les semis de 400ml. Neus (UGEB) va fer 58.16 en els 400ml.
Marina Petkova que sortia com convidada va fer 2.09.34 en semisfinals de 800ml.

Abdes va córrer el 800ml fent 1.53.65. Alberto Castillo 15.66 en el 110mt. Daniel P Garcia 53.21 en el 400mt, a la mateixa prova Balde Bottini va córrer en 53.69.

Ara, a veure que ens depara la segona jornada.

Editat per darrera vegada per rp el Dg Ago 02, 2009 10:41 am, editat 2 cops en total

rp
Master
Master

Campionats d'España absoluts Empty L'atletisme necessita més públic

Missatge  rp Dg Ago 02, 2009 10:37 am

Esperem que el públic acudeixi a l'Estadi durant la darrera jornada dels Campionats. L'atletisme català no pot perdre aquestes ocasions per anar creixent.

L'Europeu està aquí al costat, a un any vista.

rp
Master
Master

Campionats d'España absoluts Empty Re: Campionats d'España absoluts

Missatge  correcaminos Dg Ago 02, 2009 11:59 am

Felicitats a la Nuria!!
Espero que cada any estigui com ara o mes endavant.
I per si de cas...el que hagi pogut grabar el campionat , la jornada del dissabte tarda al 33, si me la pot passar em faria un favor..que a mes de la meva carrera m'agradaria veure el obstacles amb polemica inclosa!!

Missatge  rp Dl Ago 03, 2009 12:14 pm

Edgar Pérez va estar sensacional a la prova de 200ml quedant en tercer lloc, per uns moments semblava que guanyaria l'argent amb una primera part de cursa molt bona però al final va guanyar una meritòria medalla de bronze amb un temps de 21.54

estuve un rato en la calle ya que no me dejaban acceder a la pista de
calentamiento. Solo espero que esto no vuelva a suceder.

Dani_P

Nombre de missatges : 1
Data d'inscripció : 03/08/2009

Campionats d'España absoluts Empty una mica de paciència

Missatge  rp Dl Ago 03, 2009 10:39 pm

El temps que tú vas perdre és infinitament inferior al de la persona que va estar entregant els dorsals i les acreditacions durant dos dies i mig. Entrant i sortint de l'Estadi perquè no hagués d'esperar ningú.

En el teu cas hi va haver un petit malentés en quan l'horari, es va escriure una hora i mitja abans de la jornada quan es volia dir una hora i mitja abans de la primera prova d'atleta del Club que participava. Sentim el malentés. A vegades Dani P les coses es compliquen però no cal que et posis així.